Novamed

NOU la Novamed:

Rezonanță magnetică nucleară și Tomografie computerizată cu anestezie generală/sedare și suport anesteziologic pediatric
Novamed

Vă confruntați cu probleme ale aparatului digestiv?

Vi s-a indicat o endoscopie digestivă inferioară sau superioară?
Novamed

Nou în Departamentul Imagistică Novamed:

Tomografie computerizată (TC)
Novamed

Rezecția și vaporizarea bipolară cu plasmă a prostatei

Prostata este glanda anexă a aparatului genital masculin ce îndeplinește funcții vitale în organism şi este frecvent afectată de diferite patologii, dintre care cel mai des - adenomul de prostată.
Novamed

NOU la Novamed: Rezonanță magnetică nucleară

Servicii medicale disponibile în cadrul Departamentului de Imagistică:
Rezonanța magnetică nucleară (1,5 Tesla)
Novamed

Monitorizarea continuă a glucozei (glicemiei)

Pentru prevenirea complicațiilor, pacienții cu diabet zaharat trebuie să-și verifice în mod regulat nivelul zahărului din sânge.
Novamed

Ce este puncția tiroidiană?

Aflați mai multe detalii de la medicul endocrinolog, Eșanu Natalia.
Novamed

Departamentul Chirurgie Plastică la Novamed

Departamentul de chirurgie plastică Novamed este orientat către o chirurgie modernă, cu tehnici minim invazive, prin aplicarea laparoscopiei și a microinciziilor în chirurgia plastică facială, a sânului și a corpului.
Novamed

Servicii medicale

Departamentul de chirurgie plastică Novamed este orientat către o chirurgie modernă, cu tehnici minim invazive, prin aplicarea laparoscopiei și a microinciziilor în chirurgia plastică facială, a sânului și a corpului.
Novamed

Sforăiți? Vă simțiți obosit sau somnolent în timpul zilei?

Departamentul de Somnologie Novamed se ocupă de cauza, diagnosticarea și tratamentul problemelor/tulburărilor de somn, apărute la adulți și copii (începând cu vârsta de 12 ani).
Novamed

Celebrăm 2 ani de grijă!

Novamed

Check-up ”Gastro”

Novamed

Check-up "Sănătatea Endocrină”

Novamed

Check-up ginecologic ”ROZ”

Novamed

POLICLINICA Novamed activează și în zilele de sâmbătă!

Nu dispuneți de timp în zilele de lucru pentru a verifica starea sănătății? Spitalul Polivalent Novamed vă readuce aminte că POLICLINICA Novamed activează în zilele de sâmbătă.

Policlinica Novamed
Tehnicile şi echipamentele disponibile ne permit să oferim pacientului cel mai bun tratament personalizat. În același timp, este important ca strategia propusă și metoda de tratament să fie transparente și în conformitate cu obiectivele și interesele pacientului. De aceea, noi am adunat cei mai de bază specialiști locali și internaționali în diferite discipline.

Suntem aici pentru a construi o rețea de sănătate care să arate comunității în care trăim că ne pasă de oameni cu adevărat. Acționăm conduși de credința că pacientul trebuie să fie în centrul preocupărilor noastre și că doar așa putem oferi acestuia experiențe pozitive memorabile. Credem într-un sistem de sănătate accesibil, complet ca spectru medical abordat, performant tehnic și profesional, însuflețit de respect și dragoste pentru oameni. Spitalul Polivalent Novamed îți oferă si
Novamed

POLICLINICA Novamed activează și în zilele de sâmbătă!

Nu dispuneți de timp în zilele de lucru pentru a verifica starea sănătății? Spitalul Polivalent Novamed vă readuce aminte că POLICLINICA Novamed activează în zilele de sâmbătă.
Novamed

Novamed - Tratăm cu grijă!

Novamed este un spital polivalent, specializat în diagnostic și tratament de profil larg. Pornind drept un centru expert în medicina intervențională, ne-am extins, am atras specialiști de frunte din diverse discipline, am construit un laborator propriu și am perfecționat policlinica și staționarul pentru a oferi un spectru complet de servicii pacienților noștri. Misiunea noastră constă în grija deplină pentru sănătate, de aceea tindem ca oricine să găsească aici soluțiile și asistența competentă necesare pentru bunăstarea fiecărui pacient.

• Servicii medicale complete de investigare și tratament
• Personal medical înalt calificat, cu formare națională și internațională
• Echipament medical performant
• Îngrijire multidisciplinară complexă
• Tratament eficient și rapid
• Asistență integrată de specialitate
• Disponibilitate non-stop
• Condiții excelente pentru pacienți
• Unitate de primiri urgențe 24/7
Novamed

Întreabă pediatrul 24/24!

Sunteți îngrijorați de starea de sănătatea a copilului Dvs.?
Observați simptome ca febra, nas înfundat, rinoree, tuse umedă/uscată sau alte simptome și simțiți că situația iese de sub control? Luați legătura cu un medic pediatru pentru a oferi copilașului Dvs. ajutorul necesar la timpul potrivit. Să evităm complicațiile care pot surveni.

Detalii la numărul de contact: 022 000 700.
Novamed

Peste 40 de specialități medicale!

Peste 40 de specialități medicale în POLICLINICĂ

Programați-vă acum la consultații, investigații de specialitate în imagistică, radiologie și laborator clinic, apelând: ‎022 000 700 (24/24).
Novamed - Tratăm cu grijă!

Servicii medicale

Servicii Policlinică

Novamed

SERVICII CONSULTATIVE: Tehnicile si echipamentele disponibile ne permit să oferim pacientului cel mai bun trata­ment personalizat. În același timp, este important ca strategia propusă și metoda de trata­ment să fie transparente și în conformitate cu obiectivele și interesele pacientului. De aceea, noi am adunat cei mai de vază specialiști locali și internaționali în diferite discipline. Programați o consultație și aflați detalii la: 022 000 700.

Medicină intervențională

Novamed

PĂSTREAZĂ-ȚI SĂNĂTATEA CU INTERVENȚII MINIM INVAZIVE: La Novamed, tindem nu doar să restabilim sănătatea, ci, în primul rând, să o păstrăm. De aceea, Spitalul Polivalent Novamed vă oferă tratament minim invaziv, efectuat de către specialiști instruiți în domeniu, cu echipament modern specializat. Intervențiile minim-invazive - o nouă metodă de tratament cu traumatism minim și beneficii considerabile pentru pacienți, ce constituie o alternativă „blândă” a operațiilor cu bisturiul.

Servicii Chirurgie

Novamed

Departamentul de Chirurgie Novamed este format din chirurgi specialiști, care au la dispoziția lor aparatură de ultimă generație, cu scopul de a efectua tehnicile chirurgicale clasice în deplină siguranță, de la cele mai ușoare intervenții până la cele mai complexe. Cel mai important pas în tratarea pacienţilor este să le permită acestora să revină la vieţile lor cât mai repede posibil după intervenţie, lucru posibil doar datorită unei strânse colaborări între departamentul de Chirurgie și Terapie intensivă.

Novamed
NOU la Novamed: Rezonanță magnetică nucleară și Tomografie computerizată cu anestezie generală/sedare și suport anesteziologic pediatric

Novamed
Vă confruntați cu probleme ale aparatului digestiv? Vi s-a indicat o endoscopie digestivă inferioară sau superioară?

Novamed
Nou în Departamentul Imagistică Novamed: Tomografie computerizată (TC)

Servicii medicale disponibile în cadrul Departamentului de Imagistică: Tomografie Computerizată

Mai
multe noutăți

Puteți afla toate noutățile spitalului nostru

mai multe noutăți