Conducerea
Despre spital
Echipa administrativă
Video
Ghidul Pacientului
Poziții vacante
Organigrama
Premiere medicale
Proiectul ”Inimici”
Contractare CNAM

ION POPOVICI
Director General Novamed
Doctor habilitat în științe medicale, Profesor

 

 

"Novamed este un spital privat, înființarea căruia a reprezentat o ambiție personală. Dintotdeauna am aspirat să ofer servicii medicale într-un mod ce manifestă grijă absolută pentru sănătate.
Călăuzit de acest scop, am adunat o echipă de medici înalt calificați și motivați - lideri în diverse domenii, atât în Moldova, cât și peste hotarele ei, am instalat echipament medical de ultimă generație și am creat o infrastructură care răspunde necesităților fiecărui pacient. Astfel, Spitalul Polivalent Novamed oferă astăzi un spectru complet de servicii medicale.
Mai mult ca atât, am dorit ca Novamed să fie un spital, care, în primul rând, ar păstra sănătatea. De aceea, grija și prevenția sunt principiile care ghidează întreaga noastră activitate medicală. Oferim servicii de profilaxie, precum pachetele de control al sănătății, și tratament eficace și non-traumatic, bazat pe intervenții și tehnici minim invazive – un domeniu de specializare a spitalului.
Vom continua să creștem și să dezvoltăm spitalul, astfel încât dumneavoastră să dispuneți de cea mai deplină, modernă și eficientă îngrijire medicală, pentru că la Spitalul Polivalent Novamed – tratăm cu grijă!”