Noutăți

POLICLINICA Novamed activează și în zilele de sâmbătă!

03.07.2017
Novamed

POLICLINICA Novamed activează și în zilele de sâmbătă!

Nu dispuneți de timp în zilele de lucru pentru a verifica starea sănătății? Spitalul Polivalent Novamed vă readuce aminte că POLICLINICA Novamed activează și în zilele de sâmbătă, oferind servicii în peste 40 de specialități medicale. 

Policlinica Novamed

Tehnicile şi echipamentele disponibile ne permit să oferim pacientului cel mai bun tratament personalizat. În același timp, este important ca strategia propusă și metoda de tratament să fie transparente și în conformitate cu obiectivele și interesele pacientului. De aceea, noi am adunat cei mai de bază specialiști locali și internaționali în diferite discipline.

Suntem aici pentru a construi o rețea de sănătate care să arate comunității în care trăim că ne pasă de oameni cu adevărat. Acționăm conduși de credința că pacientul trebuie să fie în centrul preocupărilor noastre și că doar așa putem oferi acestuia experiențe pozitive memorabile. Credem într-un sistem de sănătate accesibil, complet ca spectru medical abordat, performant tehnic și profesional, însuflețit de respect și dragoste pentru oameni. Spitalul Polivalent Novamed îți oferă siguranță deplină în propria însănătoșire.

Programați-vă la consultații și investigații la: 022 000 700.

Spitalul Polivalent Novamed este la dispoziția dumneavoastră 24/7.